.
петак,20.10.23 7-pagegallery-galerijacover

XII стручни скуп АЛСУ, Стара планина, од 27. до 30. новембра 2023. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника (АЛСУ) уз подршку Светске банке организује XII традиционални Стручни скуп на Старој планини од 27. до 30. новембра у хотелу ,,Стара планина“.

SP 2023

Стручни скуп АЛСУ, као значајан догађај у области стечаја, посвећен је унапређењу стечајног система и стечајне професије у Србији, као и омогућавању размене мишљења и промоцији добре праксе.

Са великим задовољством истичемо да су годинама уназад предавачи и учесници на стручном скупу судије Уставног суда, Врховног суда, Привредног апелационог суда, председници и судије привредних судова Србије, универзитетски професори, представници институција и банака, стечајни управници и многобројни стечајни практичари.

Програмом стручног скупа планирана су како предавања еминентних стручњака који се баве стечајем, тако и три панела која за тему имају актуелна стечајна питања.

Позивамо све заинтересоване који желе да учествују на XII Стручном скупу АЛСУ, да контактирају хотел и изврше директну резервацију.  Агенду и Услове учешћа на скупу можете пронаћи у наставку вести.

За сва даља питања обратите се мејлом на адресу:


Агенда XII Стручног скупа Агенције   pdf1

Услови за учешће на скупу (котизација, смештај)   pdf1Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik