.
Friday,20.10.23 7-pagegallery-galerijacover

XII stručni skup ALSU, Stara planina, od 27. do 30. novembra 2023. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU) uz podršku Svetske banke organizuje XII tradicionalni Stručni skup na Staroj planini od 27. do 30. novembra u hotelu ,,Stara planina“.

SP 2023

Stručni skup ALSU, kao značajan događaj u oblasti stečaja, posvećen je unapređenju stečajnog sistema i stečajne profesije u Srbiji, kao i omogućavanju razmene mišlјenja i promociji dobre prakse.

Sa velikim zadovolјstvom ističemo da su godinama unazad predavači i učesnici na stručnom skupu sudije Ustavnog suda, Vrhovnog suda, Privrednog apelacionog suda, predsednici i sudije privrednih sudova Srbije, univerzitetski profesori, predstavnici institucija i banaka, stečajni upravnici i mnogobrojni stečajni praktičari.

Programom stručnog skupa planirana su kako predavanja eminentnih stručnjaka koji se bave stečajem, tako i tri panela koja za temu imaju aktuelna stečajna pitanja.

Pozivamo sve zainteresovane koji žele da učestvuju na XII Stručnom skupu ALSU, da kontaktiraju hotel i izvrše direktnu rezervaciju.  Agendu i Uslove učešća na skupu možete pronaći u nastavku vesti.

Za sva dalјa pitanja obratite se mejlom na adresu:


Agenda XII Stručnog skupa Agencije   pdf1

Uslovi za učešće na skupu (kotizacija, smeštaj)   pdf1Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik