Последње освежавање базе података: 23.01.2022 06:24
четвртак,19.10.17 kopaonik

Седми стручни скуп АЛСУ, Копаоник, 28. новембра до 01. децембра 2017. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника и ове године наставља традицију одржавања стручног скупа са циљем да окупи како стручњаке из области стечаја тако и све остале заинтересоване.

Седми стручни скуп ће и ове године бити одржан  на Копаонику од 28. новембра до 01. децембра у хотелу ,,Гранд“. Програмом стручног скупа  је планирана и панел дискусија на којој ће бити омогућено заинтересованим лицима да изнесу своја питања, дилеме, мишљења и искуства. Као предавачи и учесници  панел дискусије  позвани су професори  правних факултета, судије Привредног апелационог суда, председници и судије привредних судова, стечајни управници, адвокати, извршитељи и бројни други стручњаци из области стечаја.

Овај догађај ће бити прилика за дискусију и размену искустава, између стечајних управника, стечајних судија, адвоката као заступника поверилаца и самих поверилаца, са циљем да се дође до закључака како превазићи изазове и пронаћи најбоља решења у спровођењу стечајног поступка и намирењу поверилаца.

pdf  Агенда стручног скупа

pdf  Понуда за смештај и котизацију за учествовање на стручном скупу

За све додатне информације обратите се Агенцији MaxTravel на следеће телефоне или на адресе:

contact Марија Вукојевић, 011/33 42 444, marija.go2srbija@gmail.com

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014