Poslednje osvežavanje baze podataka: 23.01.2022 06:57
Thursday,19.10.17 kopaonik

Sedmi stučni skup ALSU, Kopaonik, 28. novembra do 01. decembra 2017. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i ove godine nastavlјa tradiciju održavanja stručnog skupa sa cilјem da okupi kako stručnjake iz oblasti stečaja tako i sve ostale zainteresovane.

Sedmi stručni skup će i ove godine biti održan  na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra u hotelu ,,Grand“. Programom stručnog skupa  je planirana i panel diskusija na kojoj će biti omogućeno zainteresovanim licima da iznesu svoja pitanja, dileme, mišlјenja i iskustva. Kao predavači i učesnici  panel diskusije  pozvani su profesori  pravnih fakulteta, sudije Privrednog apelacionog suda, predsednici i sudije privrednih sudova, stečajni upravnici, advokati, izvršitelјi i brojni drugi stručnjaci iz oblasti stečaja.

Ovaj događaj će biti prilika za diskusiju i razmenu iskustava, između stečajnih upravnika, stečajnih sudija, advokata kao zastupnika poverilaca i samih poverilaca, sa cilјem da se dođe do zaklјučaka kako prevazići izazove i pronaći najbolјa rešenja u sprovođenju stečajnog postupka i namirenju poverilaca.

pdf  Agenda stručnog skupa

pdf  Ponuda za smeštaj i kotizaciju za učestvovanje na stručnom skupu

Za sve dodatne informacije obratite se Agenciji MaxTravel na sledeće telefone ili na adrese:

contact Marija Vukojević, 011/33 42 444, marija.go2srbija@gmail.com

 

 

 

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014