.
уторак,03.09.19 ШЕСТИ СТРУЧНИ СКУП АЛСУ

Материјал са семинара ,,Примена других прописа у стечајном поступку са посебним освртом на последице њихове примене на уновчење имовине стечајног дужника (Закон о озакоњењу обејакта, Закон о враћању одузете имовине и обештећењу и др.)“ Нови Сад, 30. мај 2019. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, дана 30. маја 2019. године у Новом Саду, 30. маја 2019. године са почетком у 11 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа, Народног фронта 10. са почетком у 11 часова одржан је семинар под називом ,,Примена других прописа у стечајном поступку са посебним освртом на последице њихове примене на уновчење имовине стечајног дужника (Закон о озакоњењу обејакта, Закон о враћању одузете имовине и обештећењу и др.)“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио се Душко Пантић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Учесницима су своје радове представили адвокати  Михајло Срдић и Александар Мајкић.

Предавачи су се потрудили да  разреше нека од спорних питања са којима се стечајни упрваници сусрећу у пракси.

Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 4,8 Семинар је оцењивало 33 учесника.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


 

Предавачи:

 

Михајло Срдић, адвокат

Александар Мајкић, адвокат

 Developed by Belit d.o.o 2014