.
среда,12.10.16 67

Шести стучни скуп АЛСУ, Копаоник 29. новембра до 02. децембра 2016. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника и ове године наставља традицију одржавања стручног скупа са циљем да окупи како стручњаке из области стечаја тако и све остале заинтересоване.

Шести стручни скуп ће и ове године бити одржан  на Копаонику од 29. новембра до 02. децембра у хотелу ,,Гранд“. Тема овогодишњег скупа је ,,Потраживања у стечајном поступку“ а неки од предавача и учесника на панел дискусији су су професори Правног факултета у Београду, председници привредних судова, судије Привредног апелационог суда, судије привредних судова, адвокати, извршитељи као и бројни други стручњаци из области стечаја.

Овај догађај ће бити прилика за дискусију и размену искустава, између стечајних управника, стечајних судија, адвоката као заступника поверилаца и самих поверилаца, са циљем да се дође до закључака како превазићи изазове и пронаћи најбоља решења у спровођењу стечајног поступка и намирењу поверилаца.

Програмом је планирано да се одржи панел дискусија којa ће пружити прилику учесницима да изнесу своје недoумице, мишљења и искуства. Сва питања која бисте желели да буду предмет дискусије можете послати на адресу: pitanja

pdf  Агенда стручног скупа

pdf  Понуда за смештај и котизацију за учествовање на стручном скупу

За све додатне информације обратите се Агенцији Max Travel на следеће телефоне:

contact 011/31 33 534

contact 011/31 33 273

 


Developed by Belit d.o.o 2014