.
Wednesday,12.10.16 67

Šesti stučni skup ALSU, Kopaonik 29. novembra do 02. decembra 2016. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i ove godine nastavlјa tradiciju održavanja stručnog skupa sa cilјem da okupi kako stručnjake iz oblasti stečaja tako i sve ostale zainteresovane.

Šesti stručni skup će i ove godine biti održan  na Kopaoniku od 29. novembra do 02. decembra u hotelu ,,Grand“. Tema ovogodišnjeg skupa je ,,Potraživanja u stečajnom postupku“ a neki od predavača i učesnika na panel diskusiji su su profesori Pravnog fakulteta u Beogradu, predsednici privrednih sudova, sudije Privrednog apelacionog suda, sudije privrednih sudova, advokati, izvršitelјi kao i brojni drugi stručnjaci iz oblasti stečaja.

Ovaj događaj će biti prilika za diskusiju i razmenu iskustava, između stečajnih upravnika, stečajnih sudija, advokata kao zastupnika poverilaca i samih poverilaca, sa cilјem da se dođe do zaklјučaka kako prevazići izazove i pronaći najbolјa rešenja u sprovođenju stečajnog postupka i namirenju poverilaca.

Programom je planirano da se održi panel diskusija koja će pružiti priliku učesnicima da iznesu svoje nedoumice, mišlјenja i iskustva. Sva pitanja koja biste želeli da budu predmet diskusije možete poslati na adresu: pitanja

pdf  Agenda stručnog skupa

pdf  Ponuda za smeštaj i kotizaciju za učestvovanje na stručnom skupu

Za sve dodatne informacije obratite se Agenciji Max Travel na sledeće telefone:

contact 011/31 33 534

contact 011/31 33 273

 


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik