.
петак,29.03.24

Позив за дан отворених врата Агенције за лиценцирање стечајних управника

Обавештавамо вас да Агенција за лиценцирање стечајних управника дана 18. маја 2024. године организује Стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника.

У циљу што бољег упознавања са самом професијом и што адекватније припреме за испит Агенција организује Дан отворених врата за све заинтересоване кандидате (о датуму ћете накнадно бити обавештени).

Тог дана, у периоду од 12 до 14 часова, у просторијама Агенције, време ћемо посветити вама и вашим питањима. Стечајни управник и колеге из Агенције презентоваће вам професију стечајних управника, представиће вам своја искуства и одговараће на ваша питања.

Уколико сте заинтересовани и мотивисани, желите да се ближе упознате са нашим активностима, као и са самом професијом, пошаљите мејл пријаву на и добићете одговор са детаљним информацијама о догађају.

За кандидате који нису у могућности да присуствују Дану отворених врата уживо, организоваћемо онлајн састанак.

У међувремену, детаљније информације о испиту можете наћи на нашем сајту, на следећем линку: https://alsu.gov.rs/la/strucni-ispit-za-dobijanje-licence-za-obavljanje-poslova-stecajnog-upravnika-2/

Чекамо вас на Теразијама 23, 6. спрат!


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik