.
Friday,29.03.24

Poziv za dan otvorenih vrata Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Obaveštavamo vas da Agencija za licenciranje stečajnih upravnika dana 18. maja 2024. godine organizuje Stručni ispit za dobijanje licence za obavlјanje poslova stečajnog upravnika.

U cilјu što bolјeg upoznavanja sa samom profesijom i što adekvatnije pripreme za ispit Agencija organizuje Dan otvorenih vrata za sve zainteresovane kandidate (o datumu ćete naknadno biti obavešteni).

Tog dana, u periodu od 12 do 14 časova, u prostorijama Agencije, vreme ćemo posvetiti vama i vašim pitanjima. Stečajni upravnik i kolege iz Agencije prezentovaće vam profesiju stečajnih upravnika, predstaviće vam svoja iskustva i odgovaraće na vaša pitanja.

Ukoliko ste zainteresovani i motivisani, želite da se bliže upoznate sa našim aktivnostima, kao i sa samom profesijom, pošalјite mejl prijavu nai dobićete odgovor sa detalјnim informacijama o događaju.

Za kandidate koji nisu u mogućnosti da prisustvuju Danu otvorenih vrata uživo, organizovaćemo onlajn sastanak.

U međuvremenu, detalјnije informacije o ispitu možete naći na našem sajtu, na sledećem linku: https://alsu.gov.rs/la/strucni-ispit-za-dobijanje-licence-za-obavljanje-poslova-stecajnog-upravnika-2/

Čekamo vas na Terazijama 23, 6. sprat!


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik