Последње освежавање базе података: 23.10.2019 11:47
среда,12.09.18 stara planina cir

Осми стручни скуп АЛСУ, Стара планина, 27. новембра до 30. новембра 2018. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника и ове године наставља традицију одржавања стручног скупа са циљем да окупи како стручњаке из области стечаја тако и све остале заинтересоване.

Осми стручни скуп ће ове године бити одржан  на Старој планини од 27. новембра до 30. новембра у хотелу ,,Стара планина“. Програмом стручног скупа  је планирана и панел дискусија на којој ће бити омогућено заинтересованим лицима да изнесу своја питања, дилеме, мишљења и искуства. Као предавачи и учесници  панел дискусије  позвани су професори  правних факултета, судије Привредног апелационог суда, председници и судије привредних судова, стечајни управници, адвокати, извршитељи и бројни други стручњаци из области стечаја.

Овај догађај ће бити прилика за дискусију и размену искустава, између стечајних управника, стечајних судија, адвоката као и заступника поверилаца и самих поверилаца, са циљем да се дође до закључака како превазићи изазове и пронаћи најбоља решења у спровођењу стечајног поступка и намирењу поверилаца.

 

pdf  Агенда стручног скупа

pdf  Понуда хотела Стара Планина за смештај и котизацију за учествовање на стручном скупу

 

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014