Последње освежавање базе података: 21.09.2021 06:10
понедељак,25.03.19 test

Нови испитни рок за полагање стручног испита за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника – 25. мај 2019. године

Нови испитни рок за полагање стручног испита за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника биће одржан у Београду 25.05.2019. године.

Позивају се заинтересовани кандидати да Агенцији поднесу пријаве за полагање испита.

Правилник о програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника, образац пријаве за испит, као и правни извори релевантни за полагање стручног испита могу се наћи на сајту Агенције: www.alsu.gov.rs у делу: стечајни управник/стручни испит и у делу: документа/правни извори релевантни за стечај.

Кандидати су дужни да уз попуњен образац пријаве, Агенцији доставе следеће:

Број жиро рачуна Агенције за лиценцирање стечајних управника: 840-1069668-78

Пријаве се подносе Агенцији за лиценцирање стечајних управника, са назнаком: „за полагање стручног испита “, Београд  Teразије 23, VI спрат.

Рок за подношење пријава је 10.05.2019. године.

Неблаговремено приспеле пријаве, неће се разматрати.

Кандидат има право да повуче пријаву, најкасније 7 дана пре дана одржавања испита, у ком случају нема право на враћање уплаћених трошкова за полагање испита.

НАПОМЕНА:

Како је Правилником o програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника предвиђено да је саставни део испита и област коришћења система за аутоматизовано вођење стечајних поступака и електронско извештавање (ЕРС) и да ће се у складу са тим, након положеног усменог дела испита, одржати и четвородневна обука за коришћење овог система, oбавештавају се кандидати да је неопходно да познају рад на рачунару, као предуслов за похађање ове обуке и коришћење система.

Детаљне информације у вези програма и начина полагања стручног испита, могу се добити и на емаил: brankica.nakic

Microsoft-Word-2013-icon ОГЛАС ЗА СТРУЧНИ ИСПИТ

Microsoft-Word-2013-icon ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

Microsoft-Word-2013-icon Правилник о начину и програму полагања стручног испита

Microsoft-Word-2013-icon Правни извори релевантни за полагање стручног испита

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014