Последње освежавање базе података: 21.05.2022 09:33
среда,24.06.15 pobijanje prirucnik

ПРИРУЧНИК „ПОБИЈАЊЕ ПРАВНИХ РАДЊИ СТЕЧАЈНОГ ДУЖНИКА“

Aгенција за лиценцирање стечајних управника уз подршку Привредне коморе Србије и Програма за правне и правосудне реформе у Србији Немачке организације за међународну сарадњу (GIZ) одржала је 17. јуна 2015. године панел дискусију под називом: „Како увећати имовину стечајног дужника“, а поводом објављивања књиге „Побијање правних радњи стечајног дужника“.

Пре свега захваљујемо се ауторима књиге, као и GIZ-у који је омогућио издавање ове књиге, на изузетној сарадњи. Захваљујемо се и Привредној комори Србије, која је такође, као и небројано пута до сада, пружила подршку Агенцији у организацији овог скупа.

Такође, захваљујемо се и свим учесницима панел дискусије, пре свега модератору Мирославу Николићу, председнику Привредног апелационог суда, као и осталим учесницима, који су својим коментарима омогућили динамичну и корисну дискусију на ову тему.

pdf Приручник “Побијање правних радњи стечајног дужника”

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014