.
уторак,10.12.19

Материјал са IX стручног скупа Агенције за лиценцирање стечајних управника – Стара планина, 25 – 28. новембра 2019. године

Девети стручни скуп Агенције за лиценцирање стечајних управника одржан је од 25. до 28. новембра 2019. године, у хотелу Стара планина на Старој планини, уз подршку Светске банке.

На скупу су били представници Уставног суда, Привредног апелационог суда, председници и заменици десет привредних судова из Србије,  представници банака, АОД-а, судски вештаци, укупно 209 учесника.

У уводној речи учесницима се обратио Драгиша Петровић, директор Агенције за лиценцирање стечајних управника, а потом су у наредна два дана два дана учеснике са  темама из области стечаја упознали следећи предавачи:

На панел дискусијама, које су одржане 26. и 27. новембра, десет панелиста укупно (судије Привредног апелационог суда, председници Привредног суда Београд и Пожаревац, стечајна управница и адвокат Срдић давали су одговоре на унапред поставЉена, спорна питања и изнели своје мишЉење и ставове у вези поменутих питања која су била предмет дискусије.

Овом приликом захваЉујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима који су допринели успешној реализацији ИX стручног скупа.


Предавачи:

Јасминка Обућина, судија и председник Привредног апелационог суда

Душка Илић, судија Привредног апелационог суда

проф. др Бранко Радуловић, професор Правног факултета Универзитета у Београду

проф. др Вук Радовић, професор Правног факултета Универзитета у Београду

др. Марко Радовић, специјални саветник у Врховном касационом суду

Лука Андрић, адвокат- адвокатска канцеларија Андрић

и

Дејан Миловановић, директор Центра за стечај АЛСУ

ЉиЉана Матић, судија Привредног суда у Београду

Михајло Срдић, адвокат- адвокатска канцеларија СрдићDeveloped by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik