.
уторак,23.09.14

Позив за учешће на стручном скупу на тему “Имплементација Закона о изменама и допунама Закона о стечају”

Агенција за лиценцирање стечајних управника, у сарадњи са Привредном комором Србије, Пројектом за правну реформу ГИЗ и Регионалном привредном комором Крагујевац, са задовољством Вас позива да учествујете на стручном скупу на тему “Имплементација Закона о изменама идопунама Закона о стечају”.

Стручни скуп биће одржан у четвртак, 25. септембра 2014. године, у просторијама Регионалне привредне коморе Крагујевац, ул. др Зорана Ђинђића 10/5, велика сала на V спрату,са почетком у 12 часова.

На скупу ће бити представљене следеће теме:

Након ових излагања учесници ће имати прилику да постављају питања и укажу на проблеме и недоумице у примени кроз дискусију која ће бити вођена.

Законом о изменама и допунама Закона о стечају, који је у примени од 13. августа 2014. године, предвиђене су бројне новине у стечајном поступку и материји, попут дефинисања исплатних редова, статуса повезаних лица у стечају, улоге и овлашћења одбора поверилаца, статус разлучних и заложних поверилаца, пријава потраживања поверилаца, планова реорганизације и УППР-ова и др.

Молимо Вас да учешће на скупу потврдите на е-маил dmarkovic@rpk.kg.co.rs или на тел. 034/334 432

Позив за учешће

Агенда


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik