.
четвртак,24.09.20 online

Одржан први вебинар „Порески аспекти стечаја“ – Београд, 17. септембар 2020. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке, дана 17. септембра, 2020. године у Београду је са почетком у 10 часова одржан први вебинар (онлајн семинар) под називом, „Порески аспекти стечаја“.  Након темељне припреме и четири одржана тест семинара, први пут је едукација стечајних управника одржана онлајн, путем ClickMeeting апликације.

Предавачи на семинару били су Мира Станојев, помоћник директора у Сектору за наплату Пореске управе Републике Србије, Душка Вучинић, књиговођа у стечају и порески саветник, и Ђорђе Јокић, стечајни управник.

Госпођа Станојев је изложила ставове које Пореска управа има по питању пореза у стечајном поступку, а господин Јокић и госпођа Вучинић су нам представили како они гледају на пореске аспекте стечаја из угла стечајних практичара. Током периода предвиђеног за дискусију предавачи су одговорили на бројна питања која су путем апликације пристигла од учесника семинара.

Семинару је присуствовао укупно 120 учесника који су се укључили из преко 20 места у Србији и из иностранства.

Захваљујемо предавачима, Светској банци која је подржала овај нови начин одржавања семинара, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Мира Станојев, Помоћник директора Пореске управе у сектору за наплату

 

Душка Вучинић, Књиговођа и порески саветник у стечају

Ђорђе Јокић, Стечајни управник


 


Developed by Belit d.o.o 2014