.
уторак,20.08.24 Kraljevo spomeni

Промоција професије стечајног управника, Краљево 10. септембра 2024. године

Уколико имате стечено високо образовање и желите да се опробате у професији стечајног управника, Агенција за лиценцирање стечајних управника и Привредни суд у Краљеву, уз подршку Националне службе за запошљавање позивају вас да присуствујете промоцији професије стечајног управника.

Промоција ће се одржати дана 10. септембра 2024. године у Краљеву, у сали Скупштине града Краљева, Трг Јована Сарића број 1, са почетком у 11 часова.

Наиме, прва лиценца за обављање послова стечајног управника издата је од стране Агенције још 2005. године, и од тада се стручни испит за добијање лиценце одржава два пута годишње. У септембру почиње пријављивање за новембарски испитни рок 2024. године, па Вас позивамо да се ближе упознате са позивом стечајног управника.

Имајући у виду да постоји потреба за новим стечајним управницима за територију Привредног суда у Краљеву (градови: Краљево, Крушевац и Нови Пазар, општине: Александровац, Брус, Варварин, Врњачка Бања, Рашка, Сјеница, Трстеник, Тутин и Ћићевац) промоцију организујемо уз учешће представника суда, Агенције, стечајних управника како бисмо вас подстакли да размислите о бављењу овом професијом и тако допринесете развоју привреде у вашем региону.

Све информације о испиту можете пронаћи на страници Програм и начин полагања стручног испита.

Ваша питања и пријаве можете послати на имејл:

Видимо се у Краљеву!

Kraljevo spomeni


Developed by Belit d.o.o 2014