.
уторак,17.12.19

Одржан семинар „Значај почетних активности стечајног управника на даљи ток стечајног поступка“ – Нови Сад, 16. децембар 2019. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Војводине, дана 16. децембра, 2019. године у Новом Саду, у просторијама Привредне коморе Војводине, улица Хајдук Вељкова 11, са почетком у 10 часова, одржан је семинар под називом „Значај почетних активности стечајног управника на даљи ток стечајног поступка“.

Окупљеним стечајним управницима прво се обратила судија Слободанка Комшић, судија Привредног суда у Новом Саду која је приказала правни оквир почетних активности стечајног управника. Потом је примере из праксе у свом излагању дао Филип Маринковић, руководилац пројекта за стечај (виши) у Агенцији за лиценцирање стечајних управника. На крају семинара, тему је са аспекта надзора обрадила и Јелена Тодић, директорка Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Семинару је присуствовало укупно 36 учесника. Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 4,74.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Материјал:

Слободанка Комшић, судија Привредног суда у Новом Саду

Значај почетних активности стечајног управника на даљи ток стечајног поступка   Microsoft-PowerPoint-2013-icon

 

Филип Маринковић, руководилац пројекта за стечај (виши) у Агенцији за лиценцирање стечајних управника

Значај почетних активности стечајног управника на даљи ток стечајног поступка   Microsoft-PowerPoint-2013-icon

 



Developed by Belit d.o.o 2014