Последње освежавање базе података: 23.01.2022 06:27
четвртак,05.11.20 online

Одржан вебинар „Стечајне масе – од регистрације до закључења“ – 29. октобар 2020. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке, дана 29. октобра, 2020. године у Београду је са почетком у 10 часова одржан вебинар (онлајн семинар) под називом, „Стечајне масе од регистрације до закључења“.

Предавачи на семинару били су: Татјана Ђурица, судија Привредног апелационог суда и Љиљана Комшић, председница Привредног суда у Сремској Митровици.

Детаљно и стручно излагање наших предавача подстакло је учеснике да поставе велики број питања, тако да су судије у периоду предвиђеном за дискусије одговориле на 34 питања наших учесника, како стечајних управника и запослених у АЛСУ, тако и на питања једног броја судија који су такође узели учешће на овом вебинару.

Семинару је присуствовао укупно 154 учесника који су се укључили из преко 20 места у Србији.

Захваљујемо предавачима, Светској банци која је подржала овај нови начин одржавања семинара, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Татјана Ђурица, судија Привредног апелационог суда

Љиљана Комшић, председница Привредног суда у Сремској Митровици


Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014