.
Monday,11.04.22

Važno obaveštenje za stečajne upravnike

U vezi sa dostavlјanjem dokumentacije Agenciji, obaveštavamo vas o sledećem:

Na internet strani Agencije nalazi se Uputstvo za dostavlјanje dokumentacije Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika od 19. februara 2020. godine, a koje je prethodno dostavlјeno stečajnim upravnicima na mejl adrese iz Imenika stečajnih upravnika.

Pored toga, za sva pitanja u vezi sa dostavlјanjem dokumentacije Agenciji možete se obratiti mejlom nadležnom supervizoru.

Podsećamo stečajne upravnike da izveštaje o ekonomsko-finansijskom položaju stečajnog dužnika, tromesečne izveštaje o toku stečajnog postupka i stanju stečajne mase i završne račune stečajnog upravnika, isklјučivo dostavlјaju putem ERS-a, dok se prilozi dostavlјaju na prethodno navedenu adresu Agencije – enadzor

Podsećamo vas takođe da se pružanje korisničke podrške ERS-a vrši isklјučivo dostavlјanjem zahteva za podršku na mejl adresu Agencije – podrskaers. U slučaju potrebe, služba za pružanje podrške kontaktiraće korisnika i putem telefona.

O svim budućim informacijama u vezi sa stručnim nadzorom bićete blagovremeno obavešteni putem mejla i obaveštenjem na internet strani Agencije.


Developed by Belit d.o.o 2014