.
Wednesday,02.03.16 slglasniklogo

Pretplata na Službeni glasnik za stečajne upravnike

Na inicijativu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, JP Službeni glasnik i Agencija za licenciranje stečajnih upravnika imaju zadovolјstvo da vam ponude dva meseca besplatnog korišćenja elektronskih pravnih baza u okviru Pravno-informacionog sistema Republike Srbije, ukoliko se pretplatite na štampano izdanje „Službenog glasnika RS“.

Kao što znate, JP Službeni glasnik je jedini Zakonom ovlašćen izdavač zakona, propisa i drugih akata, kojem je država poverila da osim izdavanja „Službenog glasnika RS“ vodi i Pravno-informacioni sistem Republike Srbije.

Pravno-informacioni sistem RS (www.pravno-informacioni-sistem.rs) jedinstvena je i najpotpunija savremena zbirka podataka o pravnom sistemu Republike Srbije za čije korišćenje vam je potrebna samo internet konekcija.

U štampanom izdanju „Službenog glasnika RS“ možete pronaći sve relevantne zakone, podzakonske akte, pravne izvore relevantne za stečaj.

Iskoristite jedinstvenu priliku da za 36.147,22 RSD imate sve brojeve štampanog izdanja „Službenog glasnika RS“ na vašem stolu, kao i da koristite Pravno-informacioni sistem RS, bez naknade u promotivnom periodu od dva meseca.

Na ovaj način ćete obezbediti pouzdan izvor autentičnih, tačnih i blagovremenih informacija o svim izmenama zakona i propisa vezanim za postupak stečaja.

Za Vas smo pripremili još posebnih pogodnosti:

  1. Ukoliko se nakon promotivnog perioda odlučite za pretplatu na Pravno-informacioni sistem RS, ostvarićete popust od 50% u odnosu na redovnu cenu 250,00 RSD.
  2. Pretplatom na štampano izdanje „Službenog glasnika RS“, dobijate i:
    • popust od 25% na knjige u izdanju Glasnika – izdavača godine 2015,
    • popust od 15% na seminare u organizaciji Glasnika budući da Glasnik na jednom mestu okuplјa eminentne predavače – profesore fakulteta, sudije, advokate. Predavači su eksperti koji su autori komentara zakona, priručnika za polaganje pravosudnog ispita i druge stručne literature koju Službeni glasnikobjavlјuje u okviru svoje Pravne biblioteke.

 

Posebna ponuda za stečajne upravnike


Developed by Belit d.o.o 2014