Poslednje osvežavanje baze podataka: 28.09.2022 06:59
Tuesday,06.08.19 stara planina cir

Девети стручни скуп АЛСУ, Стара планина, 25. до 28. новембра 2019. године

Агенција за лиценцирање стечајних управника и ове године наставља традицију одржавања стручног скупа са циљем да окупи како стручњаке из области стечаја тако и све остале заинтересоване.

Девети стручни скуп ће ове године бити одржан на Старој планини од 25. до 28. новембра у хотелу ,,Стара планина“. Програмом стручног скупа  је планирана и панел дискусија на којој ће бити омогућено заинтересованим лицима да изнесу своја питања, дилеме, мишљења и искуства. Као предавачи и учесници  панел дискусије  позвани су професори  правних факултета, судије Привредног апелационог суда, председници и судије привредних судова, стечајни управници, адвокати, извршитељи и бројни други стручњаци из области стечаја.

Овај догађај ће бити прилика за дискусију и размену искустава, између стечајних управника, стечајних судија, адвоката као и заступника поверилаца и самих поверилаца, са циљем да се дође до закључака како превазићи изазове и пронаћи најбоља решења у спровођењу стечајног поступка и намирењу поверилаца.

 

pdf  Agenda stručnog skupa

pdf  Ponuda hotela Stara Planina za smeštaj i kotizaciju za učestvovanje na stručnom skupu

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014