.
Thursday,01.04.21 online

Održan vebinar „Arhiviranje dokumentacije u stečajnom postupku – izmene Zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti“ – 30. mart 2021. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke, dana 30. marta, 2021. godine u Beogradu je sa početkom u 10 časova održan vebinar (onlajn seminar) pod nazivom, „Arhiviranje dokumentacije u stečajnom postupku – izmene Zakona o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti“.

Predavači na seminaru bili su:

Tatjana Kikić, arhivski savetnik i rukovodilac službe za zaštitu arhivske građe van arhiva u Arhivu Srbije;

Jasmina Živković arhivski savetnik za zaštitu arhivske građe van arhiva, regionalni arhiv Požarevac i

Dragan Brcan vlasnik i direktor ASKME Agencije za arhiviranje dokumentacije, arhiviranje podataka, administratorsko i kancelarijsko poslovanje.

Predavači su, svako iz svog ugla, sagledali i obradili navedenu temu, svoje radove prezentovali učesnicima i u periodu predviđenom za diskusiju odgovorili na dvadesetak pristiglih pitanja.

Seminaru je prisustvovalo ukupno 130 učesnika koji su se uklјučili iz cele Srbije.

Zahvalјujemo predavačima, Svetskoj banci na dugoj i uspešnoj saradnji, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Tatjana Kikić, arhivski savetnik i rukovodilac službe za zaštitu arhivske građe van arhiva u Arhivu Srbije

Jasmina Živković arhivski savetnik za zaštitu arhivske građe van arhiva, regionalni arhiv Požarevac

Dragan Brcan vlasnik i direktor ASKME Agencije za arhiviranje dokumentacije, arhiviranje podataka, administratorsko i kancelarijsko poslovanje



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik