.
Wednesday,13.12.17

Materijal sa VII Stručnog skupa Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – Kopaonik, 28. novembar – 01. decembar 2017. godine

Sedmi stručni skup Agencije za licenciranje stečajnih upravnika održan je od 28. novembra do 01. decembra 2017. godine, u hotelu GRAND na Kopaoniku, uz podršku ambasade Velike Britanije preko ,,Fonda za dobru upravu“ u okviru projekta ,,Unapređenje kapaciteta ALSU“ i Svetske banke.

U uvodnoj reči učesnicima se obratila Danijela Vazura, direktor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, v.d. pomoćnika ministra Ministarstva privrede Dragan Ugrčić, Tijana Ljubisavlјević, direktor Centra za stečaj, i Vladislav Cvetković, direktor u PWC Srbija i direktor projketa ,,Unapređenje kapaciteta ALSU“ ,,Fonda za dobru upravu“ Velike Britanije.

 Tokom dva dana, učesnike su sa  temama iz oblasti stečaja upoznali sledeći predavači:

Na panel diskusijama, koje su održane 29. i 30. novembra, diskutovali su kako učesnici panela tako i učesnici stručnog skupa, koji su imali mogućnost da postavlјaju pitanja i iznesu svoje mišlјenje i stavove u vezi pitanja koja su bila predmet diskusije.

Ovom prilikom zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima koji su doprineli uspešnoj realizaciji VII stručnog skupa.


Predavači:

Jasminka Obućina, v.f. predsednika Privrednog apelacionog suda i sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu

Snežana Marić, sudija Privrednog apelacionog suda u Beogradu

Katarina Ivančević, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta Union

Branko Radulović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Luka Andrić, advokat- advokatska kancelarija Andrić

Ivana Bukarica Biuković, javni izvršitelј

Andrijana Živanović, licencirani stečajni upravnik

Jovica Todić, supervizor ALSU



Developed by Belit d.o.o 2014