.
Monday,01.04.24

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika organizuje promociju profesije u Zaječaru

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i Privredni sud u Zaječaru, uz podršku Nacionalne službe za zapošlјavanje pozivaju vas da prisustvujete promociji profesije stečajnog upravnika dana 12. aprila 2024. godine u Zaječaru, u prostorijama Nacionalne službe za zapošlјavanje, filijala Zaječar, sa početkom u 12 časova.

Naime, prva licenca za obavlјanje poslova stečajnog upravnika izdata je od strane Agencije još 2005. godine, i od tada se stručni ispit za dobijanje licence održava dva puta godišnje. U toku je prijavlјivanje za majski ispitni rok 2024. godine (rok za prijavu 7. maj)

Imajući u vidu da postoji potreba za novim stečajnim upravnicima za teritoriju Privrednog suda u Zaječaru  (opštine Bolјevac, Bor, Kladovo, Knjaževac, Majdanpek, Negotin, Sokobanja i grad Zaječar) promociju organizujemo uz učešće predstavnika suda, Agencije, stečajnih upravnika kako bismo vas podstakli da razmislite o bavlјenju ovom profesijom i tako doprinesete razvoju privrede u vašem regionu.

Sve informacije o ispitu možete pronaći na linku: https://alsu.gov.rs/la/strucni-ispit-za-dobijanje-licence-za-obavljanje-poslova-stecajnog-upravnika-2/

Vaša pitanja i prijave možete poslati na mejl:


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik