Poslednje osvežavanje baze podataka: 24.03.2023 01:56
Thursday,17.04.14

Okrugli sto – Razmatranje i analiza stanja i indentifikovanje problema u stečajnom postupku

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Novi Sad i Regionalnom privrednom komorom Kragujevac organizuje okrugle stolove na koje su pozvane predstavnici Gradskog javnog pravobranilaštva Novi Sad, sudije Privrednog suda, predstavnici Poreske uprave, predstavnici banaka, Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, stečajni upravnici i stručnjaci iz oblasti stečajnog prava.

Tema okruglog stola biće razmatranje i analiza stanja i indentifikovanje problema u stečajnom postupku, kao i usaglašavanje stavova.

Prvi okrugli sto biće održan dana 25. aprila 2014. godine (petak), u Novom Sadu, u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, ul. Narodnog fronta 10, i dana 28. aprila 2014. godine (ponedeljak), u Kragujevcu, u prostorijama Regionalne privredne komore Kragujevac, ul. Dr. Zorana Đinđića br. 10/ IV.

S obzirom da je broj mesta ograničen, molimo Vas da se blagovremeno prijavite i precizirate za koji okrugli sto se prijavljujete.

Vaše prisustvo ovom okruglom stolu biće dragocena pomoć i podrška u ostvarenju našeg zajedničkog cilja – okončanje stečajnog postupka u što kraćem i razumnijem roku.

Prijave isključivo slati na email adresu: seminari

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014