.
Tuesday,17.12.19

Održan seminar „Značaj početnih aktivnosti stečajnog upravnika na dalјi tok stečajnog postupka“ – Novi Sad, 16. decembar 2019. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Privredne komore Vojvodine, dana 16. decembra, 2019. godine u Novom Sadu, u prostorijama Privredne komore Vojvodine, ulica Hajduk Velјkova 11, sa početkom u 10 časova, održan je seminar pod nazivom „Značaj početnih aktivnosti stečajnog upravnika na dalјi tok stečajnog postupka“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima prvo se obratila sudija Slobodanka Komšić, sudija Privrednog suda u Novom Sadu koja je prikazala pravni okvir početnih aktivnosti stečajnog upravnika. Potom je primere iz prakse u svom izlaganju dao Filip Marinković, rukovodilac projekta za stečaj (viši) u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika. Na kraju seminara, temu je sa aspekta nadzora obradila i Jelena Todić, direktorka Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Seminaru je prisustvovalo ukupno 36 učesnika. Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni ovaj seminar ocenili prosečnom ocenom 4,74.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Материјал:

Slobodanka Komšić, sudija Privrednog suda u Novom Sadu

Značaj početnih aktivnosti stečajnog upravnika na daqi tok stečajnog postupka   Microsoft-PowerPoint-2013-icon

 

Filip Marinković, rukovodilac projekta za stečaj (viši) u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika

Značaj početnih aktivnosti stečajnog upravnika na daqi tok stečajnog postupka   Microsoft-PowerPoint-2013-icon



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik