.
Tuesday,03.06.14

Najava seminara – “Pobijanje pravnih radnji stečajnog dužnika”

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, u saradnji sa Projektom za pravnu reformu GIZ, organizuje informativno – instruktivni seminar na temu:

POBIJANJE PRAVNIH RADNJI STEČAJNOG DUŽNIKA

Privredna komora Srbije,Terazije 23, u velikoj sali na II spratu

8. i 19. juna 2014.godina (sreda – četvrtak) sa početkom u 10:00 časova

Cilj ovog seminara je upoznavanje sa ovim pravnim institutom i ukazivanje na sporna pitanja upoznavanjem sa sudskom praksom. S obzirom na dosadašnju praksu, može se zaključiti da su pobojne tužbe u stečaju veoma aktuelne i značajne, jer se istim štiti imovina stečajnog dužnika i interesi poverilaca.

Na seminaru učesnici će kroz komunikaciju sa predavačima diskutovati o spornim pitanjima u ovoj oblasti, kao i o rešenjima, jer u ovakvoj ekonomskoj situaciji svaki subjekt može otići u stečaj.

Seminar je besplatan za licencirane stečajne upravnike, kao i za lica koja imaju položen ispit za obavljanje poslova stečajnog upravnika, njihovim asistentima i knjigovođama, advokatima, izvršiteljima i predstavnicima privrednih sudova.

S obzirom da je broj mesta ograničen (50) po jednom danu, molimo Vas da se blagovremeno prijavite.

U cilju što efikasnijeg rada, molimo Vas da Vaše učešće prijavite najkasnije do 10. juna (utorak) 2014. godine. Prijave isključivo slati na e-mail adresu seminari

Napomena: drugi dan seminara je reprizni (sa istim predavačima i programom), pa je moguće prijaviti se samo za jedan ili drugi dan seminara.

Program seminara


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik