.
Thursday,10.09.20 online

Najava onlajn seminara „Poreski aspekti stečaja“ – 17. septembar 2020. godine

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika je, u okolnostima vanrednog stanja izazvanog pandemijom COVID-19, krajem marta 2020. godine obustavila organizaciju seminara za stečajne upravnike, u cilјu smanjenja zdravstvenog rizika kako za stečajne upravnike, tako i za organizatore seminara.

Imajući u vidu da pandemija i dalјe traje, odlučili smo da nastavimo sa organizacijom seminara ali u onlajn varijanti, putem internet aplikacije ClickMeeting, za koju smo utvrdili da odgovara našim potrebama kao organizatora, kao i potrebama i mogućnostima stečajnih upravnika. Svetska Banka nas je i ovog puta podržala, i omogućila nabavku pomenute aplikacije.

Ovim putem vas obaveštavamo da u četvrtak, 17.09.2020. u 10 časova organizujemo prvi takav seminar pod nazivom „Poreski aspekti stečaja“.

Predavači na seminaru su:

Nakon izlaganja predavača, učesnici će imati priliku da pismeno (putem aplikacije) dostave pitanja na koja će predavači u periodu rezervisanom za diskusiju dati odgovore.

Kako bi što uspešnije organizovali pomenuti seminar, pre samog događaja ćemo u utorak 15.09. i sredu 16.09.2020. godine, u periodu od 10.00 do 13.00 časova, omogućiti stečajnim upravnicima da testiraju aplikaciju.

Za svaki od pomenutih datuma će po jedna grupa upravnika uskoro putem aplikacije ClickMeeting dobiti poziv za registraciju, i u predviđenim terminima će moći da pristupi test seminaru i sagleda mogućnosti aplikacije.

Za sva pitanja tehničke prirode, za vreme trajanja test seminara, pišite na mail podrskaers.

Molimo vas da iskoristite priliku da isprobate novi sistem edukacije stečajnih upravnika.

Poziv za registraciju za seminar biće vam poslat putem aplikacije  ClickMeeting  u ponedelјak 14.09.2020. godine.

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na mejl seminari


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik