.
Tuesday,10.01.17 IMG_20161222_123903

Materijal sa seminara „PLAN REORGANIZACIJE I UNAPRED PRIPREMLjEN PLAN REORGANIZACIJE – IZMENE U ZAKONU” – Beograd, 22. decembar 2016. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Privredne komore Srbije, dana 22. decembra 2016. godine u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 11 časova održan je seminar pod nazivom ,,Plan reorganizacije i unapred pripremlјen plan reorganizacije- izmene u zakonu“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio su se  Siniša Aleksandrić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesijeAgencije za licenciranje stečajnih upravnika. Okuplјenima su svoje radove predstavili  profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Branko Radulović i advokat Luka Andrić, advokatska kancelarija Andrić.

U svojim izlaganjima predavači su posebnu pažnju posvetili pitanjima koja se javlјaju u postupku reorganizacije kao i pitanju navih izmena i dopuna Zakona o stečaju i izneli praktična iskustva vezana za temu.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Branko Radulović, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu

Luka Andrić, advokatska kancelarija Andrić



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik