.
Friday,29.03.19 IMG_20190319_124214_4474490

Materijal sa radionica „Izmene i dopune Nacionalnih standarda za upravlјanje stečajnom masom iz 2018. godine“, Beograd, 18. mart i 19. mart 2019. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Privredne komore Srbije, na dane 18.03. i 19.03. 2019. godine u Beogradu, u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 10 časova održane su dve radionice pod nazivom ,,Izmene i dopune Nacionalnih standarda za upravlјanje stečajnom masom iz 2018. godine“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio Duško Pantić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.
Okuplјenima su svoje radove predstavili Jasminka Obućina, sudija i predsednik Privrednog apelacionog suda, i prof. dr Branko Radulović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

S obzirom na iskazano izuzetno interesovanje, Agencija je uložila napor da izršene izmene i dopune u što skorijem roku i na što praktičniji način putem radionica približi stečajnim upravnicima a u svrhu lakše implemetnacije izmena u praksi.

Predavači su se potrudili da stečajnim upravnicima približe novele Zakona i izmene u standardima kao i da odgvore na druga pitanja sa kojima se stečajni upravnici sreću u stečajnim postupcima.

Radionicama je ukupno prisustvovalo 109 učesnika. Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni radionice ocenili prosečnom ocenom 4,8.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Jasminka Obućina, sudija i predsednik Privrednog apelacionog suda

prof. dr. Branko Radulović, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu



Developed by Belit d.o.o 2014