.
Monday,01.11.21 stara planina cir

Deseti jubilarni Stručni skup ALSU 23. – 26.11.2021. godine u hotelu ,,Stara planina“ na Staroj planini

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika planira da, ukoliko epidemiološka situacija to dozvoli, organizuje tradicionalni Stručni skup sa cilјem da na jednom mestu okupi stručnjake iz oblasti stečaja i omogući razmenu iskustava i mišlјenja.

Deseti jubilarni Stručni skup Agencije biće održan na Staroj planini od 23. novembra do 26. novembra u hotelu ,,Stara planina“.

stara planina cir

Programom stručnog skupa planirana su kako predavanja eminentnih stručnjaka koji se bave stečajem, tako i okrugli sto i dve panel diskusije na kojima se svim zainteresovanim učesnicima pruža prilika da iznesu svoja pitanja, dileme, mišlјenja i iskustva vezana za stečajni postupak.

Pozivamo Vas da, ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na desetom Stručnom skupu Agencije, kontaktirate hotel i izvršite direktnu rezervaciju.

U nastavku vesti nalaze se Agenda desetog Stručnog skupa Agencije, Uslovi za učešće na skupu (kotizacija, smeštaj), kao i COVID 19 pravila.

Posebno napominjemo da će Stručni skup biti održan uz strogo poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Pored ostalog, prilikom prijave u hotel, gost mora posedovati sledeće:

Hotel će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu „Stara Planina“ antigenskim testom, cena testa je 1.200,00 dinara. Očekivano vreme čekanja na rezultat testa je 15 do 20 minuta.

U slučaju dalјeg pogoršanja epidemiološke situacije ili nepredviđenih okolnosti, organizator zadržava pravo na izmenu agende, ili na izmenu datuma održavanja stručnog skupa.

Za sva dalјa pitanja obratite se Slađani Guzijan, na adresu: sladjana.guzijan


Agenda desetog Stručnog skupa Agencije   pdf1

Uslovi za učešće na skupu (kotizacija, smeštaj)   Word_2013_file_icon

COVID 19 pravila   Word_2013_file_icon



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik