.
понедељак,01.04.24

Агенција за лиценцирање стечајних управника организује промоцију професије у Зајечару

Агенција за лиценцирање стечајних управника и Привредни суд у Зајечару, уз подршку Националне службе за запошљавање позивају вас да присуствујете промоцији професије стечајног управника дана 12. априла 2024. године у Зајечару, у просторијама Националне службе за запошљавање, филијала Зајечар, са почетком у 12 часова.

Наиме, прва лиценца за обављање послова стечајног управника издата је од стране Агенције још 2005. године, и од тада се стручни испит за добијање лиценце одржава два пута годишње. У току је пријављивање за мајски испитни рок 2024. године (рок за пријаву 7. мај)

Имајући у виду да постоји потреба за новим стечајним управницима за територију Привредног суда у Зајечару  (општине Бољевац, Бор, Кладово, Књажевац, Мајданпек, Неготин, Сокобања и град Зајечар) промоцију организујемо уз учешће представника суда, Агенције, стечајних управника како бисмо вас подстакли да размислите о бављењу овом професијом и тако допринесете развоју привреде у вашем региону.

Све информације о испиту можете пронаћи на линку: https://alsu.gov.rs/la/strucni-ispit-za-dobijanje-licence-za-obavljanje-poslova-stecajnog-upravnika-2/

Ваша питања и пријаве можете послати на мејл:


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik