Poslednje osvežavanje baze podataka: 06.06.2018 - 3:40


Stručni ispit za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika

U skladu sa Zakonom o agenciji za licenciranje stečajnih upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 84/04, 104/09 i 89/15) i Pravilnikom o programu i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova stečajnog upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 47/10), Agencija za licenciranje stečajnih upravnika organizuje i sprovodi stručni ispit za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika.


Stručni ispit za dobijanje licence za obavlјanje poslova stečajnog upravnika u 2018. godini biće organizovan u prvoj polovini oktobra meseca.

Obaveštenje o vremenu i mestu održavanja novog ispitnog roka, a na osnovu prethodne odluke direktora ALSU, biće objavlјeno najkasnije dva meseca pre dana održavanja ispita i to na internet stranici ALSU i u jednom visokotiražnom dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Srbije.

Detalјne informacije u vezi programa i načina polaganja stručnog ispita, mogu se dobiti i na email: brankica.nakic@alsu.gov.rs


Microsoft-Word-2013-icon OBRAZAC PRIJAVE ZA POLAGANJE ISPITA

Microsoft-Word-2013-icon Pravilnik o načinu i programu polaganja stručnog ispita

Microsoft-Word-2013-icon Pravni izvori relevantni za polaganje stručnog ispita

 

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014