Poslednje osvežavanje baze podataka: 22.06.2017 - 21:00


Stručni ispit za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika

U skladu sa Zakonom o agenciji za licenciranje stečajnih upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 84/04, 104/09 i 89/15) i Pravilnikom o programu i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova stečajnog upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 47/10), Agencija za licenciranje stečajnih upravnika organizuje i sprovodi stručni ispit za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika.


Obaveštavamo zainteresovane kandidate da Agencija za licenciranje stečajnih upravnika planira da u 2017. godini održi jedan ispitni rok za polaganje stručnog ispita za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika.

Ispitni rok će biti održan u drugoj polovini 2017. godine.

Obaveštenje o tačnom datumu, vremenu i mestu održavanja stručnog ispita u skladu sa Pravilnikom o programu i načinu polaganja stručnog ispita, biće objavljeni u najmanje jednom dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije, kao i na internet stranici Agencije i to najkasnije dva meseca pre dana održavanja ispita.

Napominjemo da se prijave za polaganje stručnog ispita podnose tek nakon objave  obaveštenja o tačnom datumu održavanja stručnog ispita.

Sve potrebne informacije o programu i načinu polaganja stručnog ispita možete pronaći na sajtu Agencije www.alsu.gov.rs u delu: stečajni upravnik/stručni ispit, kao i dostavljanjem pitanja na email sekretara Ispitne komisije: brankica.nakic@alsu.gov.rs


OGLAS

OBRAZAC PRIJAVE ZA POLAGANJE ISPITA

Pravilnik o načinu i programu polaganja stručnog ispitа

Pravni izvori relevantni za polaganje stručnog ispita

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014