Poslednje osvežavanje baze podataka: 22.02.2020 03:30
Wednesday,24.06.15 pobijanje prirucnik

PRIRUČNIK „POBIJANJE PRAVNIH RADNJI STEČAJNOG DUŽNIKA“

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika uz podršku Privredne komore Srbije i Programa za pravne i pravosudne reforme u Srbiji Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) održala je 17. juna 2015. godine panel diskusiju pod nazivom: „Kako uvećati imovinu stečajnog dužnika“, a povodom objavlјivanja knjige „Pobijanje pravnih radnji stečajnog dužnika“.

Pre svega zahvalјujemo se autorima knjige, kao i GIZ-u koji je omogućio izdavanje ove knjige, na izuzetnoj saradnji. Zahvalјujemo se i Privrednoj komori Srbije, koja je takođe, kao i nebrojano puta do sada, pružila podršku Agenciji u organizaciji ovog skupa.

Takođe, zahvalјujemo se i svim učesnicima panel diskusije, pre svega moderatoru Miroslavu Nikoliću, predsedniku Privrednog apelacionog suda, kao i ostalim učesnicima, koji su svojim komentarima omogućili dinamičnu i korisnu diskusiju na ovu temu.

pdf Priručnik “Pobijanje pravnih radnji stečajnog dužnika”

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014