.
петак,29.03.19 IMG_20190319_124214_4474490

Материјал са радионица „Измене и допуне Националних стандарда за управљање стечајном масом из 2018. године“, Београд, 18. март и 19. март 2019. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, на дане 18.03. и 19.03. 2019. године у Београду, у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, са почетком у 10 часова одржане су две радионице под називом ,,Измене и допуне Националних стандарда за управљање стечајном масом из 2018. године“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио Душко Пантић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.
Окупљенима су своје радове представили Јасминка Обућина, судија и председник Привредног апелационог суда, и проф. др Бранко Радуловић, професор Правног факултета Универзитета у Београду.

С обзиром на исказано изузетно интересовање, Агенција је уложила напор да изршене измене и допуне у што скоријем року и на што практичнији начин путем радионица приближи стечајним управницима а у сврху лакше имплеметнације измена у пракси.

Предавачи су се потрудили да стечајним управницима приближе новеле Закона и измене у стандардима као и да одгворе на друга питања са којима се стечајни управници срећу у стечајним поступцима.

Радионицама је укупно присуствовало 109 учесника. Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни радионице оценили просечном оценом 4,8.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Јасминка Обућина, судија и председник Привредног апелационог суда

проф. др. Бранко Радуловић, професор Правног факултета Универзитета у Београду



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik