.
понедељак,01.11.21 stara planina cir

Десети јубиларни Стручни скуп АЛСУ 23. – 26.11.2021. године у хотелу ,,Стара планина“ на Старој планини

Агенција за лиценцирање стечајних управника планира да, уколико епидемиолошка ситуација то дозволи, организује традиционални Стручни скуп са циљем да на једном месту окупи стручњаке из области стечаја и омогући размену искустава и мишљења.

Десети јубиларни Стручни скуп Агенције биће одржан на Старој планини од 23. новембра до 26. новембра у хотелу ,,Стара планина“.

stara planina cir

Програмом стручног скупа планирана су како предавања еминентних стручњака који се баве стечајем, тако и округли сто и две панел дискусије на којима се свим заинтересованим учесницима пружа прилика да изнесу своја питања, дилеме, мишљења и искуства везана за стечајни поступак.

Позивамо Вас да, уколико сте заинтересовани да учествујете на десетом Стручном скупу Агенције, контактирате хотел и извршите директну резервацију.

У наставку вести налазе се Агенда десетог Стручног скупа Агенције, Услови за учешће на скупу (котизација, смештај), као и COVID 19 правила.

Посебно напомињемо да ће Стручни скуп бити одржан уз строго поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.

Поред осталог, приликом пријаве у хотел, гост мора поседовати следеће:

Хотел ће свим гостима омогућити тестирање и у хотелу „Стара Планина“ антигенским тестом, цена теста је 1.200,00 динара. Очекивано време чекања на резултат теста је 15 до 20 минута.

У случају даљег погоршања епидемиолошке ситуације или непредвиђених околности, организатор задржава право на измену агенде, или на измену датума одржавања стручног скупа.

За сва даља питања обратите се Слађани Гузијан, на адресу: sladjana.guzijan


Агенда десетог Стручног скупа Агенције   pdf1

Услови за учешће на скупу (котизација, смештај)   Word_2013_file_icon

COVID 19 правила   Word_2013_file_icon



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik