Последње освежавање базе података: 06.06.2018 - 3:40


Стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника

У складу са Законом о агенцији за лиценцирање стечајних управника (“Службени гласник РС” бр. 84/04, 104/09 и 89/15) и Правилником о програму и начину полагања стручног испита за обављање послова стечајног управника (“Службени гласник РС” бр. 47/10), Агенција за лиценцирање стечајних управника организује и спроводи стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника.


Стручни испит за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника у 2018. години биће организован у првој половини октобра месеца.

Обавештење о времену и месту одржавања новог испитног рока, а на основу претходне одлуке директора АЛСУ, биће објављено најкасније два месеца пре дана одржавања испита и то на интернет страници АЛСУ и у једном високотиражном дневном листу који се дистрибуира на целој територији Србије.

Детаљне информације у вези програма и начина полагања стручног испита, могу се добити и на емаил: brankica.nakic@alsu.gov.rs


Microsoft-Word-2013-icon ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА

Microsoft-Word-2013-icon Правилник о начину и програму полагања стручног испита

Microsoft-Word-2013-icon Правни извори релевантни за полагање стручног испита

 

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014