Last database update: 18.03.2019 - 3:43


Professional Exam – Serbian only

U skladu sa Zakonom o agenciji za licenciranje stečajnih upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 84/04, 104/09 i 89/15) i Pravilnikom o programu i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova stečajnog upravnika (“Službeni glasnik RS” br. 47/10), Agencija za licenciranje stečajnih upravnika organizuje i sprovodi stručni ispit za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika.


Obaveštavamo zainteresovane kandidate da Agencija za licenciranje stečajnih upravnika planira da u 2017. godini održi jedan ispitni rok za polaganje stručnog ispita za dobijanje licence za obavljanje poslova stečajnog upravnika.

Ispitni rok će biti održan u drugoj polovini 2017. godine.

Obaveštenje o tačnom datumu, vremenu i mestu održavanja stručnog ispita u skladu sa Pravilnikom o programu i načinu polaganja stručnog ispita, biće objavljeni u najmanje jednom dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije, kao i na internet stranici Agencije i to najkasnije dva meseca pre dana održavanja ispita.

Napominjemo da se prijave za polaganje stručnog ispita podnose tek nakon objave  obaveštenja o tačnom datumu održavanja stručnog ispita.

Sve potrebne informacije o programu i načinu polaganja stručnog ispita možete pronaći na sajtu Agencije www.alsu.gov.rs u delu: stečajni upravnik/stručni ispit, kao i dostavljanjem pitanja na email sekretara Ispitne komisije: brankica.nakic@alsu.gov.rs


OGLAS

OBRAZAC PRIJAVE ZA POLAGANJE ISPITA

Pravilnik o načinu i programu polaganja stručnog ispitа

Pravni izvori relevantni za polaganje stručnog ispita

This site is best shown in IE9 or later, Google Chrome, Mozzila Firefox, Opera or Safati.
Developed by Belit d.o.o 2014