Последње освежавање базе података: 09.06.2023 11:06
среда,02.03.16 slglasniklogo

Претплата на Службени гласник за стечајне управнике

На иницијативу Агенције за лиценцирање стечајних управника, ЈП Службени гласник и Агенција за лиценцирање стечајних управника имају задовољство да вам понуде два месеца бесплатног коришћења електронских правних база у оквиру Правно-информационог системa Републике Србије, уколико се претплатите на штампано издање „Службеног гласника РС“.

Као што знате, ЈП Службени гласник је једини Законом овлашћен издавач закона, прописа и других аката, којем је држава поверила да осим издавања „Службеног гласника РС“ води и Правно-информациони систем Републике Србије.

Правно-информациони систем РС (www.pravno-informacioni-sistem.rs) јединствена је и најпотпунија савремена збирка података о правном систему Републике Србије за чије коришћење вам је потребна само интернет конекција.

У штампаном издању „Службенoг гласника РС“ можете пронаћи све релевантне законе, подзаконске акте, правне изворе релевантне за стечај.

Искористите јединствену прилику да за 36.147,22 РСД имате све бројеве штампаног издања „Службеног гласника РС“ на вашем столу, као и да користите Правно-информациони систем РС, без накнаде у промотивном периоду од два месеца.

На овај начин ћете обезбедити поуздан извор аутентичних, тачних и благовремених информација о свим изменама закона и прописа везаним за поступак стечаја.

За Вас смо припремили још посебних погодности:

  1. Уколико се након промотивног периода одлучите за претплату на Правно-информациони систем РС, остварићете попуст од 50% у односу на редовну цену 250,00 РСД.
  2. Претплатом на штампано издање „Службеног гласника РС“, добијате и:
    • попуст од 25% на књиге у издању Гласника – издавача године 2015,
    • попуст од 15% на семинаре у организацији Гласника будући да Гласник на једном месту окупља еминентне предаваче – професоре факултета, судије, адвокате. Предавачи су експерти који су аутори коментара закона, приручника за полагање правосудног испита и друге стручне литературе коју Службени гласникобјављује у оквиру своје Правне библиотеке.

 

Посебна понуда за стечајне управнике

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014