Последње освежавање базе података: 02.03.2021 12:54
среда,04.03.15 REZULTATI PISMENOG DELA ISPITA ZA STEČAJNE UPRAVNIKE ODRŽANOG DANA 22.10.2016. GODINE

Нови испитни рокови за полагање стручног испита за добијање лиценце стечајног управника

Обавештавамо заинтересоване кандидате да Агенција планира да у 2015. години одржи два испитна рока за полагање стручног испита за добијање лиценце за обављање послова стечајног управника.

Први испитни рок биће одржан крајем маја месеца 2015. године, а други испитни рок у октобру месецу 2015. године.

Обавештење о тачном датуму, времену и месту одржавања сваког стручног испита у складу са Правилником о програму и начину полагања стручног испита, биће објављени најмање у једном дневном листу који се дистрибуира на целој територији Републике Србије, као и на интернет страници Агенције и то најкасније два месеца пре дана одржавања испита.

Напомињемо да се пријаве за полагање стручног испита подносе тек након објаве обавештења о тачном датуму одржавања стручног испита.

Све потребне информације о програму и начину полагања стручног испита можете пронаћи на сајту Агенције у делу: стечајни управник, као и достављањем питања на емаил: brankica.nakic@alsu.gov.rs

Портал АЛСУ се најбоље види уз помоћ претраживача Microsoft Explorer 9 или више, и/или најновије верзије Mozzila Firefox, Google Chrome, Safari и Opera претраживача.
Developed by Belit d.o.o 2014