.
четвртак,02.03.17 IMG_20170228_124424_3478154

Материјал са семинара „СТАТИСТИКА РАДА ЦЕНТРА ЗА НАДЗОР, ОБРАЧУН ТАРИФЕ И СТРУЧНИ НАДЗОР НАД РАДОМ СТЕЧАЈНИХ УПРАВНИКА – Београд, 28. фебруар 2017. године

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Привредне коморе Србије, дана 28. фебруара 2017. године у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, са почетком у 11 часова одржан је семинар под називом ,,Статистика рада Центра за надзор, обрачун тарифе и стручни надзор над радом стечајних управника“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратио се  Синиша Александрић, директор  Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника. Окупљенима су своје радове представили  супервизори Агенције за лиценцирање стечајних управника Јелена Тодић и Јовица Тодић. О процедурама за поступање са документацијом у стечају присутнима је говорила Олга Килибарда, помоћник директора за заштиту архивске грађе Историјског архива Београда.

У својим излагањима предавачи су се посебно потрудили да присутнима приближе начин рада Центра за надзор и развој професије, као и да разреше питања и недоумице које се јављају у сарадњи између стечајног управника и Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.


Предавачи:

Јелена Тодић, супервизор Агенције за лиценцирање стечајних управника

Јовица Тодић, супервизор Агенције за лиценцирање стечајних управника

Олга Килибарда, помоћник директора за заштиту архивске грађе Историјског архива Београда


 

 


Developed by Belit d.o.o 2014