.
Thursday,02.03.17 IMG_20170228_124424_3478154

Materijal sa seminara „STATISTIKA RADA CENTRA ZA NADZOR, OBRAČUN TARIFE I STRUČNI NADZOR NAD RADOM STEČAJNIH UPRAVNIKA – Beograd, 28. februar 2017. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Privredne komore Srbije, dana 28. februara 2017. godine u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23, sa početkom u 11 časova održan je seminar pod nazivom ,,Statistika rada Centra za nadzor, obračun tarife i stručni nadzor nad radom stečajnih upravnika“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio se  Siniša Aleksandrić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Okuplјenima su svoje radove predstavili  supervizori Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Jelena Todić i Jovica Todić. O procedurama za postupanje sa dokumentacijom u stečaju prisutnima je govorila Olga Kilibarda, pomoćnik direktora za zaštitu arhivske građe Istorijskog arhiva Beograda.

U svojim izlaganjima predavači su se posebno potrudili da prisutnima približe način rada Centra za nadzor i razvoj profesije, kao i da razreše pitanja i nedoumice koje se javlјaju u saradnji između stečajnog upravnika i Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Jelena Todić, supervizor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Jovica Todić, supervizor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Olga Kilibarda, pomoćnik direktora za zaštitu arhivske građe Istorijskog arhiva BeogradaDeveloped by Belit d.o.o 2014