.
Friday,07.11.14 13v

Raspored polaganja usmenog dela ispita za stečajne upravnike u oktobarskom ispitnom roku 2014. godine

Usmeni deo ispita biće održan dana 12.11. (sreda), 13.11. (četvrtak), 17.11. (ponedelјak) i 18.11. (utorak) u terminima od 16.00 i 18.00 časova, u prostorijama Agencije, Kneza Mihaila 1-3, Beograd, III sprat.

Usmeni deo stručnog ispita obuhvata rešavanje jednog hipotetičkog slučaja i njegovo prezentovanje Komisiji. Na usmenom delu stručnog ispita, Komisija proverava da li rezultati koje kandidati ostvare na pismenom delu ispita, pravilno odražavaju njihovo praktično poznavanje stečajnog postupka.

Kandidatima koji polažu usmeni deo ispita, Agencija obezbeđuje korišćenje teksta Zakona o stečaju i ručnog kalkulatora.

Na zahtev kandidata, predsednik Komisije može odložiti polaganje usmenog dela ispita, ako je kandidat zbog bolesti ili drugih opravdanih razloga, sprečen da polaže ispit. Naknada za odlaganje dela ispita, iznosi 7.000 dinara.

Kandidat koji ne položi usmeni deo ispita ima pravo da ponovo polaže usmeni deo ispita, koji će biti održan do kraja godine, uz priznavanje već položenog pismenog dela.

Smatraće se da je kandidat koji je položio pismeni ispit a nije došao na polaganje usmenog dela ispita ili na obuku za automatizovano vođenje stečajnih postupaka i elektronsko izveštavanje, odustao od polaganja ispita u celini, a rezultati pismenog dela ispita biće poništeni.

Raspored polaganja usmenog dela ispita oktobar 2014. godine


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik