.
Wednesday,29.10.14 Sombor 281014 - 2

Održan stručni skup u Somboru: Implementacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju

U Somboru, dana 28. oktobra 2014. godine, u prostorijama Regionalne privredne komore Sombor, Venac Vojvode Stepe Stepanovića 30, sa početkom u 12:00 časova, održan je još jedan u nizu stručnih skupova pod nazivom: „Implementacija Zakona o izmenama i dopunama Zakona o stečaju“, u organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore Sombor.

Prisutnim učesnicima skupa Ivana Matić, v.d. direktora Agencije za licenciranje stečajnih upravnika prezentovala je ključne novine u stečajnoj materiji obuhvaćene Zakonom o izmenama i dopunama Zakona o stečaju koji je u primeni od 13. avgusta 2014. godine.

Sudija Ljiljana Pavlović, predsednica stečajnog odeljenja Privrednog suda u Beogradu bavila se ulogom stečajnog sudije i ostalih organa stečajnog postupka po Zakonu o izmenama i dopunama Zakona o stečaju, i načinila pozitivan osvrt na značajna pozitivna zakonska rešenja u novom Zakonu.

Ovom stručnom skupu prisustvovali su stečajni upravnici i njihovi saradnici i asistenti, predstavnici privrednih društava i advokati koji su u otvorenoj diskusiji postavili brojna pitanja u vezi sa primenom Zakona.


Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik