.
Tuesday,03.03.20

Održan seminar „prodaja imovine u stečajnom postupku – dosadašnja iskustva i nedoumice” – Požarevac, 28. februar 2020. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke, dana 28. februara, 2020. godine u Požarevcu, u sali hotela „Feniks“, ulica Bosanska 6, sa početkom u 10 časova održan je seminar pod nazivom, „Prodaja imovine u stečajnom postupku – dosadašnja iskustva i nedoumice“.

Predavači na seminaru bili su predsednik Privrednog suda u Požarevcu, sudija Siniša Nedelјković i pravni savetnik Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Janko Joksimović.

Sudija Nedelјković je govorio o pravnom okviru kojim se reguliše prodaja u stečajnom postupku, dok je gospodin Joksimović akcenat stavio na novine i efekte izmena Pravilnika o utvrđivanju Nacionalnih standarda za upravlјanje stečajnom masom, kao i na iskustva u prodaji u stečajnom postupku Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.  Učesnici su bili vrlo zadovolјni temom seminara tako da su tokom vremena posvećenog diskusiji predavačima uputili kako pitanja iz prakse, tako i pohvale za izbor tema i znanje kojim raspolažu.

Seminaru je prisustvovalo ukupno 26 učesnika. Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni ovaj seminar ocenili prosečnom ocenom 4,86.

Zahvalјujemo predavačima, svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Материјал:

Siniša Nedeljković, predsednik Privrednog suda u Požarevcu

Prodaja imovine u stečajnom postupku – dosadašnja iskustva i praksa   Microsoft-PowerPoint-2013-icon

 

Janko Joksimović, pravni savetnik Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Zakonska regulativa   Microsoft-PowerPoint-2013-icon



Developed by Belit d.o.o 2014