Poslednje osvežavanje baze podataka: 26.01.2022 07:56
Thursday,09.04.15 rpk

Najava seminara „Prodaja imovine na kojoj je upisano založno pravo ili za koju postoji izlučni zahtev “ u organizaciji ALSU I SVETSKE BANKE

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika u saradnji sa Svetskom bankom, organizuje seminar pod nazivom „Prodaja imovine na kojoj je upisano založno pravo ili za koju postoji izlučni zahtev“.
Seminar će biti održan u Subotici, dana 28. aprila 2015. godine, sa početkom u 10 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore Subotica, ul. Senćanski put br. 15.
Predavači na seminaru su: Ljilјana Komšić, predsednik Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, Vladimir Biočanin, koordinator u Agenciji za privatizaciju – Centar za stečaj, Tijana Ljubisavlјević, rukovodilac projekta u Agenciji za privatizaciju – Centar za stečaj.
Seminar je besplatan za licencirane stečajne upravnike, kao i za lica koja imaju položen ispit za obavlјanje poslova stečajnog upravnika.
Prijave za seminar u Subotici isklјučivo slati na e-mail adresu seminari najkasnije do 20. aprila 2015. godine.
Napominjemo da je broj učesnika na seminaru u Subotici ograničen (50).

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014