Poslednje osvežavanje baze podataka: 09.06.2023 12:33
Thursday,18.02.21 online

Najava onlajn seminara „Popis imovine u stečajnom postupku“ – 25. februar 2021. godine

Upravni odbor Agencije za licenciranje stečajnih upravnika je 28.01.2021. godine doneo Odluku kojom se utvrđuju stručni seminari i kursevi koje Agencija organizuje ili priznaje u 2021. godini.  Odluku i spisak seminara i kurseva možete pronaći na sledećem linku https://alsu.gov.rs/la/razvoj-profesije/spisak-strucnih-seminara/

Prvi vebinar koji Agencija organizuje, u saradnji sa Svetskom bankom, u 2021. godini nosi naziv „Popis imovine u stečajnom postupku“  i biće održan u četvrtak, 25.02.2021. godine u 10 časova.  Predavači na vebinaru su:

Ovim putem vas pozivamo da uzmete učešće na navedenom vebinaru i molimo vas da pripremite pitanja, ukoliko ih imate, jer će nakon izlaganja predavača učesnici imati priliku da pismeno dostave pitanja na koja će predavači u periodu rezervisanom za diskusiju pokušati da daju odgovore.

Poziv za registraciju učesnici će dobiti danas u toku dana, putem aplikacije ClickMeeting.  U prilogu mejla još jednom dostavlјamo i upustvo za registraciju ukoliko još uvek ima upravnika koji do sada nisu učestvovali na našim vebinarima.

Za sva pitanja tehničke prirode, za vreme trajanja seminara, pišite na mejl podrskaers

Portal ALSU se najbolje vidi uz pomoć pretraživača Microsoft Internet Explorer 9 ili više, i/ili najnovije verzije Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari i Opera pretraživača.
Developed by Belit d.o.o 2014