.
Wednesday,26.12.18 IMG_20181224_120946

Materijal sa seminara „RAZLUČNI POVERIOCI PREMA ZAKONU O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O STEČAJU“ Požarevac, 24. decembar 2018. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Regionalne privredne komore Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga, dana 24. decembra 2018. godine u Požarevcu, u kongres sali hotela ,,Feniks“, Bosanska 6, sa početkom u 12 časova održan je seminar pod nazivom ,,Razlučni poverioci prema Zakonu o izmenama i dopunama Zakona o stečaju“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio su se Duško Pantić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika i Tamara Ivković, direktor Ragionalne provredne komore Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga.

Okuplјenima su svoje radove predstavili Srđan Stojilković, sudija Privrednog suda u Požarevcu i Siniša Nedelјković, predsednik Privrednog suda u Požarevcu.

Predavači su se potrudili da  razreše neka od spornih pitanja sa kojima se stečajni uprvanici susreću u praksi.

Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni ovaj seminar ocenili prosečnom ocenom 5. Seminar je ocenjivalo 18 učesnika.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Siniša Nedelјković, predsednik Privrednog suda u Požarevcu



Developed by Belit d.o.o 2014 - Some pictures designed by Freepik