.
Thursday,28.09.17 DSCN9574

Materijal sa seminara „Prava i odgovornost stečajnog upravnika“ – Zrenjanin 26. septembar 2017. godine

U organizaciji Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, uz podršku Svetske banke i Regionalne privredne komore Srednjebanatskog upravnog okruga, dana 26. septembra 2017. godine u prostorijama Regionalne privredne komore Srednjebanatskog upravnog okruga  Kralјa Petra I 3/1 u Zrenjaninu sa početkom u 11 časova održan je seminar pod nazivom ,,Prava i odgovornost stečajnog upravnika“.

Okuplјenim stečajnim upravnicima i drugim učesnicima se u uvodnoj reči obratio se Momčilo Nikolčić, direktor Regionalne privredne komore Srednjebanatskog upravnog okruga i Siniša Aleksandrić, direktor  Centra za nadzor i razvoj profesije Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Okuplјenima su svoje radove predstavili Radomir Radojčić, predsednik Privrednog suda u Zrenjaninu, Andrijana Živanović, stečajni upravnik i Maja Bulatović Bekvalac, pravni savetnik Centra za stečaj Agencije za licenciranje stečajnih upravnika.

Predavači su se potrudili da upoznaju učesnike sa ovlašćenjima stečajnog upravnika, kao i brojnim dužnostima, obavezama i odgovornostima koje ova pravosudna profesija nosi sa sobom.

Analizom evaluacionih obrazaca utvrđeno je da su prisutni ovaj seminar ocenili prosečnom ocenom 4,7.

Zahvalјujemo svima koji su pomogli i podržali seminar, kao i svim učesnicima na pokazanom interesovanju i izdvojenom vremenu.


Predavači:

Radomir Radojčić, predsednik Privrednog suda u Zrenjaninu

Andrijana Živanović, stečajni upravnik

Maja Bulatović Bekvalac, pravni savetnik Centra za stečaj, Agencija za licenciranje stečajnih upravnika



Developed by Belit d.o.o 2014